Těstoviny pod hermelínem

Snadná příprava těstovin provoněných bazalkou a rozpečeným hermelínem.


4.060x
30 min
1×

Ingredience

5 lžičekmáslo
2 ksrajče
0.5 kspórek
2-3 lžičkybazalka
0.5 balíčkutěstoviny
1 kshermelín
1 ksvětší cibule
1-2 hrstěsušené houby
4 plátkyuzená kýta

podle potřeby

máslo na vymazání

Postup přípravy

Ve vroucí osolené vodě se lžičkou oleje uvaříme těstoviny a sušené houby. Uvařené je scedíme a necháme okapat. Současně rozpustíme na pánvi lžíci másla a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme nakrájený pórek a přisypeme bazalku. Do máslem vymazaných zapékacích forem vložíme slabý plátek uzené kýty, dále naplníme formu porcí uvařených těstovin, přidáme vrstvu restované cibule s pórkem a bazalkou. Ozdobíme na tenké plátky nakrájeným rajčetem a nakonec položíme proužky hermelínu. Naplněnou formu necháme zapéct v troubě při 150 °C asi 15 minut. Těstoviny pod hermelínem servírujeme s kečupem nebo dresinkem podle chuti.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstoviny pod hermelínem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena