Rajčata spaříme ve vroucí vodě a oloupeme. Dobře odkapané je rozmixujeme a dáme do mísy.
K rajčatům přidáme nadrobno nasekaný česnek, čerstvou petrželku a bazalku. Přidáme olivový olej, sůl, pepř a dobře promícháme. Rajčatovou směs dáme odpočinout na 30 minut do lednice.
Mezitím si uvaříme oblíbené těstoviny al dente. Těstoviny již jen promícháme s uleželou směsí.
Těstoviny crudaiola ihned podáváme.
Jedna porce těstovin crudaiola má cca 370 kcal.
Dobrý den,děkuji za Váš kladný komentář.Jsem velice ráda,že jste si na těstovinách pochutnali ,příjemný den s pozdravem Sussi
Amita
Velká pochvala
Musím recept mooc pochválit. Nečekala jsem, že ještě než to bude sněžené, tak budu plánovat kdy si to uvařím znovu. Navíc rychlé a jednoduché, jen to chce mít čerstvé bylinky (ale já musela použít sušenou bazalku, ale i tak to bylo vynikající, už jsem zásobovaná a příště zase s čerstvou, věřím že s tou to bude ještě lepší :)