Vaření.czReceptyTeplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille
1 fotografie
Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille
Lahodný recept na teplý krevetový salát s červenou cibulí, česnekem, mladými brambory Grenaille, rukolou a cherry rajčátky.
Hodnocení
5.0
/ 5 (2x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
Ostatní
Česnek20 g
Brambory80 g
Krevety80 g
Rukola30 g
Červená cibule30 g
Cherry rajče50 g
Podle potřeby
Olivový olej
Podle chuti
Mletý pepř
Pepř a sůl
Postup přípravy
Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme měsíčky. Brambory si předem uvaříme ve slupce a také je nakrájíme na měsíčky.
Na olivovém oleji orestujeme česnek a červenou cibuli. Přidáme krevety, poté brambory a již jen prohřejeme.
Na talíř si připravíme lůžko z rukoly a cherry rajčátek. Dáme na něj připravený krevetový salát. Teplý krevetový salát s červenou cibulí a mladými brambory Grenaille ihned podáváme.