Jemné telecí masíčko bude křehké díky rajčatové marinádě. Podáváme s bramborovými kroketami.
Hodnocení
2.9
/ 5 (561x)
Doba přípravy
60 min
Ingredience
- -
sůl
1 ks
jablko
- -
olivový olej
150 g
hrášek mražený
- -
muškátový květ
200 g
rajčata sterilovaná
10 g
škorobová moučka
400 g
telecí plec
Postup přípravy
Maso nakrájíme nadrobno a promícháme s muškátem. Přidáme škrob s několika lžícemi rajčatové šťávy, zakapeme olejem a necháme nejlépe několik hodin odležet v chladničce. Na rozpálené pánvi potom maso osmažíme, přidáme rajčata a bazalku (prodávají se rajčata přímo s bazalkou), přidáme nakrájené jablko a hrášek. Osolíme, opepříme a povaříme asi 10 minut.