Jídlo nenáročné na přípravu a přitom chutné a syté.
Hodnocení
3.1
/ 5 (82x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
1 lžíce
olej
sůl
2 ks
paprika
1 ks
cibule
2 ks
rajče
kari koření
500 g
telecí maso
250 g
brambory vařené
mletý černý pepř
mletá sladká paprika
250 g
jemné párky
Postup přípravy
Maso odblaníme, nakrájíme na plátky. Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Taktéž připravíme cibuli. Rajčata nakrájíme na plátky. Papriky očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Párky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Přimícháme maso, brambory, cibuli, rajčata a papriky.
Důkladně promícháme, rozdělíme na alobalové čtverce, osolíme, okořeníme a zakapeme olejem. Každou porci dobře zabalíme a dáme péci do trouby na rošt.
Pečeme při 200 °C přibližně 30 až 40 minut.