Vaření.czReceptyTelecí roláda s uzeným masem

Telecí roláda s uzeným masem

Nenáročná roláda na přípravu, avšak velmi dobrá na chuť.


2.65x
75 min

Postup přípravy

Telecí plec očistíme, omyjeme a osušíme. Rozkrojíme ji na plát, který dobře naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí. Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a oloupeme. Uzené maso nakrájíme na malé špalíčky, vařená vejce rozkrojíme na čtvrtky. Obojí rozložíme na připravený plát a ten pevně stočíme do rolády. Připravenou roládu převážeme nití, obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou a na rozpáleném oleji ze všech stran důkladně opečeme. Pak maso podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Během pečení maso obracíme. Telecí roládu podáváme nakrájenou na plátky s vařeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Telecí roláda s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena