Telecí řízky se smetanou

Výtečná chuť telecího masa v kombinaci s jemnou chutí smetany. Jednoduchý a rychlý recept.


3.477x
30 min

Postup přípravy

Řízky odblaníme, naklepeme a poprášíme moukou.

Na pánvi rozpálíme máslo a řízky opékáme z každé strany přibližně 3 minuty. Hotové telecí řízky přendáme na horkou mísu a uchováme horké.

Do vypečené šťávy přidáme na nudličky nakrájenou šunku a kapary, krátce orestujeme, zalijeme smetanou, dosolíme a krátce povaříme. Podle potřeby můžeme přikyselit, ale není nutné.

Telecí řízky podáváme přelité smetanovou omáčkou nejlépe s vařeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Telecí řízky se smetanou

Zpět na recept