Telecí řízky se smetanou

Výtečná chuť telecího masa v kombinaci s jemnou chutí smetany. Jednoduchý a rychlý recept.


3.477x
30 min

Postup přípravy

Řízky odblaníme, naklepeme a poprášíme moukou. Na pánvi rozpálíme máslo a řízky opékáme z každé strany přibližně 3 minuty. Hotové telecí řízky přendáme na horkou mísu a uchováme horké. Do vypečené šťávy přidáme na nudličky nakrájenou šunku a kapary, krátce orestujeme, zalijeme smetanou, dosolíme a krátce povaříme. Podle potřeby můžeme přikyselit, ale není nutné. Telecí řízky podáváme přelité smetanovou omáčkou nejlépe s vařeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Telecí řízky se smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena