Telecí řízek profesional

Telecí řízky z kýty, které budou chutnat jako z restaurace.


5.04x
60 min

Ingredience

2 lžícehrášek
15 dkgšunka
8 lžičekgrilovací koření
1 sklenkabílé víno
4 kssmažená vejce
5 ksšalvěj lístky
8 kstelecí řízky z kýty

podle potřeby

olej
máslo

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Teleci maso naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, přidáme grilovací koření a řízky z obou stran osmahneme dočervena na směsi másla a oleje. Pak je spolu s výpekem přendáme do pekáčku, přelijeme sklenkou vína a dusíme v troubě. Na podušené řízky rozložíme šunku, přidáme lístky šalvěje, pokapeme výpekem a dopečeme. Šunku můžeme doplnit ještě smaženicí z vajec a hrášku. Telecí řízek profesional podáváme s vařenými malými brambůrky přelitými s máslem a posypanými petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Telecí řízek profesional

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena