Telecí na hříbkách

Telecí maso v kombinaci s hřiby je něco úžasného.


3.262x
90 min

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Na másle osmahneme cibuli dorůžova. Přidáme telecí, osolíme, okmínujeme a ze všech stran osmahneme. Potom podlijeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme. Během dušení maso přeléváme vydušenou šťávou a podléváme horkou vodou. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou a opražíme. Zalijeme vlažnou vodou, rozmícháme a povaříme. Očištěné houby osmahneme na oleji, přidáme kmín, sůl a dusíme ve vlastní šťávě. Měkké houby vložíme do hotové šťávy a přelijeme jí připravené maso. Telecí na hříbkách podáváme s rýží.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Telecí na hříbkách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena