Vaření.czReceptyTelecí krkovice na citrónu

Telecí krkovice na citrónu

Telecí maso připravované na citronu.


3.044x
25 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na plátky. Cibuli a česnek očistíme a nasekáme najemno. Z omytých citronů důkladně vymačkáme šťávu. Ty následně osmahneme na rozpáleném oleji. Po chvíli je zalijeme citronovou šťávou, přidáme česnek a cibuli. Podlijeme vodou a dusíme. Ve sklence vína rozmícháme solamyl a vlijeme do omáčky ke změklému masu. Chvíli povaříme a můžeme podávat. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Telecí krkovice na citrónu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena