Vaření.czReceptyTelecí hrudí na italský způsob

Telecí hrudí na italský způsob

Jemné telecí maso, plněné míchanými vejci se sýrem. To vše je dušené a polité vlastní šťávou.


2.9598x
90 min

Postup přípravy

Telecí hruď omyjeme, osolíme a rozkrojíme naplocho. Potom maso zlehka naklepeme. Na pánvičce rozpustíme část oleje a másla, přidáme rozšlehané vejce s rozmíchaným sýrem, osolíme, okořeníme, přidáme petrželku a mícháme na mírném ohni. Když se vajíčka začnou trošku srážet, rozetřeme je na připravenou hruď. Svineme jako závin a převážeme nití. V kastrolu na zbytku oleje opečeme okořeněný závin po obou stranách na prudkém ohni. Závin podlijeme vývarem a dusíme na mírném ohni až doměkka. Hotový závin rozvážeme, nakrájíme na porce a upravíme na talíře. Přeléváme vlastní šťávou. Přílohou mohou být brambory nebo zeleninový salát.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Telecí hrudí na italský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena