Telecí hruď plněná játry

Recept na výbornou roládu nejen pro slavnostní příležitosti.


4.510x
60 min

Postup přípravy

Připravíme si náplň. Housky, které nakrájíme a spaříme vařícím mlékem, v míse rozetřeme. Přidáme vejce, sůl, mletý pepř, drobně nasekanou zelenou petrželku, kuřecí játra nasekaná na malé kostky, vegetu a vše důkladně rozmícháme.

Telecí hruď umyjeme, odblaníme, osušíme čistou utěrkou a rozřízneme ostrým nožem tak, aby vznikl váleček. Ten naplníme připravenou náplní, otvor uzavřeme párátky nebo zašijeme nití.

Telecí hruď osolíme a osmažíme na rozehřátém tuku, podlijeme masovým vývarem a upečeme ve vyhřáté troubě doměkka.
user-icon

autor mersy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Telecí hruď plněná játry

Zpět na recept