Taťuldův bramborový salát

Ne všichni mají rádi v bramborových salátech chuť celeru nebo vařené mrkve. V tom případě doporučuji tento výborný bramborový salát.


3.842x
75 min
2×

Postup přípravy

Uvaříme brambory ve slupce a necháme je vychladnout. Mezitím si uvaříme vejce natvrdo, zchladíme je a oloupeme. Cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno, lehce ji osmažíme - je pak v salátu lehčeji stravitelná.

Studené brambory nakrájíme na kostičky, poté nakrájíme na kostičky i uvařená vajíčka, okurky, salám, přidáme cibuli, sterilovaný hrášek (větší konzervu). Osolíme, opepříme. Přidáme velkou sklenici majonézy, tatarskou omáčku, trochu hořčice. Vše důkladně promícháme.

Bramborový salát necháme do druhého dne proležet.
user-icon

autor Huryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Taťuldův bramborový salát

Zpět na recept