V hlavní roli čokoládová oplatka. Kombinace korpusu, ovoce a čokoládové tatranky si zamiluje každý. Jako vždy lze použít i jiné druhy ovoce. V zimě to může být i ovoce mražené nebo kompotované.
100 ml | olej |
5 ks | vejce |
1 ks | kypřicí prášek do pečiva |
500 g | meruňky |
200 g | cukr krupice |
1 ks | vanilkový cukr |
200 g | polohrubá mouka |
50 ml | studená voda |
1 ks | čokoládová Tatranka |
podle potřeby | |
---|---|
tuk na vymazání | |
hrubá mouka na vysypání |
autor Moniika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena