Tatarský biftek bez masa

Tip na přípravu bezmasého tatarského bifteku. Zkuste to zdravěji.


4.113x
45 min
1×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
1 lžičkasůl
2 ksžloutek
0.5 lžičkymletý pepř
0.5 lžičkydrcený kmín
2 lžíceworchesterová omáčka
1 ksstředně velký celer
8 lžicsladký nebo ostrý kečup

podle chuti

tabasco

Postup přípravy

Syrový celer nastrouháme na jemném struhadle. Hmotu podusíme, až zmizí celerový pach. Necháme zchladnout. K celeru přidáme sladký nebo ostrý kečup, kmín, sůl, utřený česnek, worcestr a žloutek. Podle chuti můžeme doplnit i o pár kapek tabasca. Vše důkladně promícháme, případně dobarvíme kečupem, aby byl tatarský biftek barvy masa. Tatarský biftek bez masa podáváme na topinkách a zdobíme cibulkou, petrželkou, rajčátkem a jinou zeleninou nebo bylinkami.
user-icon

autor Libuna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarský biftek bez masa

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena