Tajemné koule

Mleté maso trochu jinak.


3.065x
30 min

Postup přípravy

Cibuli, česnek a papriku očistíme a nasekáme opravdu najemno. Z citronu vymačkáme šťávu.

Mleté maso smícháme s cibulkou a paprikou, česnekem, citronovou šťávou, solí a pepřem a necháme několik hodin odležet.

Mezitím si uvaříme, vychladíme a nastrouháme brambory, které spolu s kečupem a syrovými vejci přidáme k masové směsi a dobře promícháme.

Rukama namočenými ve studené vodě tvoříme koule, které obalíme v klasickém trojobalu a smažíme ve vyšší vrstvě oleje.

Podáváme jenom se zeleninou, neboť jde o jídlo, kde je maso pečené už s přílohou. Kdo si chce pohrát a je dostatečně trpělivý, ten může bramborovou hmotu obalovat masovou směsí a získá tak efektní dvouvrstvý pokrm.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tajemné koule

Zpět na recept