Tajemné koule

Mleté maso trochu jinak.


3.065x
30 min

Postup přípravy

Cibuli, česnek a papriku očistíme a nasekáme opravdu najemno. Z citronu vymačkáme šťávu. Mleté maso smícháme s cibulkou a paprikou, česnekem, citronovou šťávou, solí a pepřem a necháme několik hodin odležet. Mezitím si uvaříme, vychladíme a nastrouháme brambory, které spolu s kečupem a syrovými vejci přidáme k masové směsi a dobře promícháme. Rukama namočenými ve studené vodě tvoříme koule, které obalíme v klasickém trojobalu a smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme jenom se zeleninou, neboť jde o jídlo, kde je maso pečené už s přílohou. Kdo si chce pohrát a je dostatečně trpělivý, ten může bramborovou hmotu obalovat masovou směsí a získá tak efektní dvouvrstvý pokrm.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tajemné koule

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena