Ta Afelia

Kyperská masová lahůdka.


4.67x
45 min
Podobné recepty

Ingredience

1 špetkasůl
1 špetkapepř
olivový olej
4 dlčervené víno
1 kgvepřové maso
4 lžícerozdrcený koriandr

Postup přípravy

Maso musíme připravit předem naložit. Asi 12 hodin ho necháme uležet v červeném víně společně s koriandrem. Poté maso z vína vyjmeme a necháme okapat. Víno si zatím dáme stranou.

Maso osmažíme na oleji ze všech stran, aby bylo měkké. Potom na něj opět nalijeme odložené víno. Přidáme sůl a pepř. Ztlumíme oheň a necháme ještě vařit asi půl hodiny. Ve chvíli, kdy se šťáva vyvaří a je jí už jen málo, opět trochu zesílíme oheň a necháme posledních pět minut vařit bez pokličky.

Pokrm Ta Afelia podáváme s přílohou podle chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ta Afelia

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Dalmácká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.