Sýrový dip

Jednoduchý sýrový dip z gorgonzoly, hrušky, šalotky a bazalky. Vhodný jako příloha k zelenině nebo jako pomazánka na chleba.


3.0134x
20 min

Postup přípravy

Hrušku oloupeme, rozčtvrtíme a zabavíme jádřince. Šalotku oloupeme. Oboje nakrájíme na drobné kostičky, v misce smícháme a zakápneme citronovou šťávou. Bazalku omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky.

Gorgonzolu rozmačkáme vidličkou dohladka a utřeme se zakysanou smetanou. Pak do směsi přimícháme hrušku, šalotku a bazalku. Podle chuti omáčku osolíme a opepříme.

Necháme lehce vychladit a podáváme.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sýrový dip

Zpět na recept