Sýrový chlebíček s nivou a hroznovým vínem můžeme podávat jako předkrm nebo chuťovku.
125 g | máslo |
100 g | šunka |
200 g | niva |
500 g | měkký tvaroh |
100 g | hroznové víno |
250 g | plátkový eidam 45% |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
1-2 lžíce | čerstvá petrželová nať |
na ozdobu | |
pistáciové oříšky | |
mletá sladká paprika |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.