Švýcarské maso

Jednoduchý a chutný recept na hlavní chod.


4.115x
60 min
3×

Ingredience

olej
4 ksvejce
1 kscibule
1 lžičkakmín
0.15 lvoda
1 lžícevegeta
0.5 kgvepřová plec
200 gtvrdý sýr
1 lžícemletá sladká paprika

Postup přípravy

Vepřové maso a zeleninu očistíme. Maso nakrájíme na velikost gulášových kostek. Cibuli nasekáme. Sýr nastrouháme. Do kastrolu dáme na rozehřátý olej zpěnit cibuli. Přidáme maso a důkladně jej orestujeme. Zasypeme ho paprikou, kmínem a vegetou. Maso podlijeme vodou a dusíme doměkka. Do mísy si dáme strouhaný sýr. Přidáme vejce a důkladně vše rozšleháme. Vepřové kostky nalijeme na pekáč, zalijeme směsí vajec a sýra a dáme to vyhřáté trouby. Švýcarské maso zapékáme asi 15 minut. Hotové Švýcarské maso nakrájíme na větší kostky, rozdělíme na talíře a můžeme podávat. Maso podáváme s bramborovou kaší a ovocným kompotem.
user-icon

autor EJA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Švýcarské maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Švýcarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena