Svíčkové řezy s cibulovým pyré

Plátky hovězího masa orestovaného na tuku podáváme s rozmixovanou cibulí podušenou na víně.


3.0506x
30 min

Postup přípravy

Cibuli necháme osmahnout, zalijeme vínem a povařím tak 15 minut. Rozvařenou cibuli rozmixujeme, propasírujeme a vmícháme posekanou petrželku, sůl, pepř. Svíčkové řezy osolíme, opepříme a zprudka opečeme na tuku, potom na mírnějším ohni dopečeme asi 3 minuty z každé strany. Maso a cibulovou hmotu dáme na talíře, posypeme zeleným pepřem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Svíčkové řezy s cibulovým pyré

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.