Svěží krůtí na kari

Rychlý a velice zdravý recept, který zvládne téměř každý a je hotový za pár minut.


2.9833x
30 min

Postup přípravy

Zeleninu (cibuli, pórek a papriky) očistíme a nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na širší proužky.

Maso na rozpáleném tuku opečeme, vyndáme ho, okořeníme a uložíme někde v teple.

Ve vypečené šťávě podusíme cibulku, přidáme nakrájený pórek a papriku a společně podusíme asi 10 minut. Přilijeme vývar, přidáme máslo, sůl, pepř a kari a chvíli povaříme. Pokud chceme, můžeme omáčku zahustit hotovou jíškou a ještě krátce provařit.

Svěží krůtí na kari podáváme ideálně s rýží.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Svěží krůtí na kari

Zpět na recept