Svěží krůtí na kari

Rychlý a velice zdravý recept, který zvládne téměř každý a je hotový za pár minut.


2.9833x
30 min

Ingredience

250 mlvývar
2 lžícemáslo
1 kscibule
2 kspórek
kari
2 kspaprika zelená
2 kspaprika žlutá
500 gkrůtí prsa

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

olivový olej
hotová jíška

Postup přípravy

Zeleninu (cibuli, pórek a papriky) očistíme a nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na širší proužky. Maso na rozpáleném tuku opečeme, vyndáme ho, okořeníme a uložíme někde v teple. Ve vypečené šťávě podusíme cibulku, přidáme nakrájený pórek a papriku a společně podusíme asi 10 minut. Přilijeme vývar, přidáme máslo, sůl, pepř a kari a chvíli povaříme. Pokud chceme, můžeme omáčku zahustit hotovou jíškou a ještě krátce provařit. Svěží krůtí na kari podáváme ideálně s rýží.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Svěží krůtí na kari

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena