Švédský tvarohový koláč

Recept na koláč z dvou vrstev suchého těsta.


4.648x
60 min
4×

Postup přípravy

Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady a vypracujeme suché těsto.
Oddělíme 2 hrnky suché směsi a vsypeme je na tukem vymazaný plech.

Na vrstvu těsta vylijeme tvarohovou směs, kterou jsme vytvořili smícháním ingrediencí pro náplň. Předem jsme si vymačkali šťávu z citronu. Následně vysypeme zbytek suchého těsta, které rozprostřeme po celé ploše.

Na povrch tvarohového koláče rovnoměrně pokládáme tenké plátky másla a pečeme asi 30 minut v mírně předehřáté troubě.


user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Švédský tvarohový koláč

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Švédská