Sváteční zeleninový salát s uzeným masem

Salát, který pochází z Valašska, budu určitě mnohým chutnat.


2.937x
45 min

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme a omyjeme. Spolu s uzeným masem ji uvaříme doměkka. Pak vše slijeme a nakrájíme na kostičky.

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, necháme vychladnout a najemno usekáme. Papriky a feferonky očistíme, zbavíme jadřinců, opláchneme a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka.

V míse promícháme kostičky masa a kořenové zeleniny, vmícháme cibuli, papriky, feferonky a sekaná vejce. Zakapeme worcesterem, olejem, a podle chuti osolíme, opepříme a doplníme octem

Před podáváním necháme sváteční zeleninový salát s uzeným masem několik hodin v ledničce vychladit.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sváteční zeleninový salát s uzeným masem

Zpět na recept