Vaření.czReceptySváteční zeleninový salát s uzeným masem

Sváteční zeleninový salát s uzeným masem

Salát, který pochází z Valašska, budu určitě mnohým chutnat.


2.937x
45 min

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme a omyjeme. Spolu s uzeným masem ji uvaříme doměkka. Pak vše slijeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, necháme vychladnout a najemno usekáme. Papriky a feferonky očistíme, zbavíme jadřinců, opláchneme a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. V míse promícháme kostičky masa a kořenové zeleniny, vmícháme cibuli, papriky, feferonky a sekaná vejce. Zakapeme worcesterem, olejem, a podle chuti osolíme, opepříme a doplníme octem Před podáváním necháme sváteční zeleninový salát s uzeným masem několik hodin v ledničce vychladit.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sváteční zeleninový salát s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena