Šunkový salát

Zeleninový salát s uzeninou chutná k čerstvému pečivu. Recept vhodný i na topinky.


2.33x
35 min

Postup přípravy

Očistíme květák, rozdělíme na růžičky a vložíme do vařící vody asi na 7 minut. Mrkev i kedlubnu očistíme, omyjeme a mrkev nakrájíme na tenké plátky, kedlubnu nasekáme na kostičky. Očištěný hrášek vložíme do vařící vody na 3 minuty.

Připravíme si salátovou zálivku. Zvlášť smícháme ocet, olej, hořčici, sůl a pepř se sekanou petrželkou.

K zelenině přidáme nakrájenou šunku, okořeníme omáčkou a salát můžeme podávat, případně ještě vychladit.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šunkový salát

Zpět na recept