Šumavské vepřové

Recept na hlavní chod i s přílohou.


3.29x
90 min

Postup přípravy

Do hrnce dáme kysané zelí, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli. Doprostřed toho dáme zelí, bůček a ještě asi 10 cm vrstvu zelí. Podlijeme vodou a dáme vařit asi na 1 hodinu. Syrové brambory očistíme, nastrouháme je do mísy (necháme v ní i šťávu z brambor). Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. Brambory a rohlíky by měly být v poměru 1:1. Promícháme a zahustíme hrubou moukou, aby těsto bylo tuhé a vypracujeme si podlouhlé knedlíky. Vaříme je asi 20 minut. Šumavské vepřové podáváme s domácím bramborovým knedlíkem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šumavské vepřové

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena