Šumavské bifteky z hovězího masa

Šumavské biftečky obalené v paprikové mouce.


2.9689x
30 min

Ingredience

1 dlolej
sůl
1.5 dlmléko
500 ghovězí zadní
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

na obalení

hladká mouka

Postup přípravy

Maso opláchneme, zbavíme tuku a blan a umeleme dvakrát na masovém strojku.

K masu přidáme sůl, mletý pepř a mléko. Vše dobře prohněteme a necháme asi hodinu odležet. Potom ze směsi vytvoříme malé bochánky. Bifteky obalujeme v hladké mouce promíchané s paprikou.

Šumavské bifteky z hovězího masa smažíme na oleji po každé straně asi 4 minuty.

Šumavské bifteky z hovězího masa podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šumavské bifteky z hovězího masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.