Vaření.czReceptyŠumavská zvěřinová směs

Šumavská zvěřinová směs

Zajímavý recept na srnčí nebo jelení kýtu.


4.58x
45 min
2×

Ingredience

olej
sůl
10 dkgcibule
tymián
1 lžícekečup
12 dkgžampiony
1 dlčervené víno
mletý pepř
20 dkgkachní játra
40 dkgsrnčí kýta

Postup přípravy

Srnčí nebo jelení kýtu očistíme a nakrájíme na nudličky. Játra můžeme použít kachní nebo kuřecí. Žampiony a cibuli očistíme a také nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme maso a játra a restujeme asi 2 minuty. Pak přidáme cibuli, žampiony a pokračujeme v restování asi ještě minutu. Přidáme ostatní suroviny a již jen krátce prohřejeme, aby maso neztuhlo a nemuselo se dusit. Šumavskou zvěřinovou směs podáváme s brambory nebo bramboráčky. Podáváme ji nejlépe teplou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šumavská zvěřinová směs

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena