Studená sekaná pečeně, plněná párkem a vejci se hodí jako pohoštění. Podáváme se zeleninou a pečivem.
7 stroužků | česnek |
sůl | |
2 ks | vejce |
1 lžíce | strouhanka |
1 dl | mléko |
1 ks | cibule |
1 ks | houska |
alobal | |
3 lžíce | hladká mouka |
koření do mletého masa | |
1 lžíce | škorobová moučka |
2 ks | vejce natvrdo |
2 ks | nožičky párku |
tuk na pomazání alobalu | |
500 g | míchané mleté maso |
na ozdobu | |
---|---|
zelenina | |
podle chuti | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena