Studená nivová omáčka

Vynikající nivová omáčka nejen ke grilovanému masu a zelenině. Vždy dělám dvojitou dávku, nikdy nezbude. Přátelé omáčku jí i jen k pečivu.


5.010x
10 min
1×

Postup přípravy

Do zakysané smetany rozstrouháme nahrubo nivu, přidáme prolisovaný česnek, ochutíme polévkovým kořením Harmonie chuti a přidáme podle chuti čerstvé nebo sušené bylinky. Zamícháme a necháme alespoň půl hodiny v chladu uležet. Občas přidám i nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Studenou nivovou omáčku podáváme ke grilovanému masu nebo k nakrájené čerstvé zelenině.
user-icon

autor Lenka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Studená nivová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena