Studená mangová polévka

Recept na vynikající studenou polévku z manga. Nejlepší je použít přezrálé mango, má výraznější barvu i chuť.


4.58x

Ingredience

2 větvičkykoriandr
1 ksbanán
3 ksmango
700 mlkokosové mléko
100 mlkokosový krém
šťáva z jednoho pomeranče

Postup přípravy

Zralé mango oloupeme a vyjmeme jádro. Smícháme společně s ostatními ingrediencemi - banán, koriandr, kokosové mléko, kokosový krém, šťáva z jednoho pomeranče a řádně rozmixujeme. Před podáváním necháme ještě 30 minut vychladnout v ledničce.

Studenou mangovou polévku podáváme dobře vychlazenou. Jedná se o velmi chutnou polévku s výraznou chutí a barvou.

Svět na pánvi aneb Cesta za Šéfkuchařskou čepicí
Zdroj: Svět na pánvi aneb Cesta za Šéfkuchařskou čepicí, vydal Smart Press, 2012

Kuchařka šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Studená mangová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.