Stroganov můžeme připravit ze svíčkové nebo roštěnce. Šampaňské lze nahradit bílým vínem. Tento recept vařím vždy od oka a proto si poměr surovin upravte dle chuti.
1 ks | cibule |
1 ks | rajče |
1 lžíce | kečup |
1 kelímek | smetana na šlehání |
250 ml | vývar masový |
1 lžíce | sojová omáčka |
2 ks | kyselá okurka |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 konzerva | sterilované žampiony |
600 g | hovězí svíčková |
200 ml | šampaňské |
1 lžička | hořčíce |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
sůl | |
máslo | |
pepř | |
hladká mouka |
autor Hanka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..