Stroganoff ze svíčkové

Jídlo vhodné při různých oslavách, navštěvách. Recept pro 4 osoby.


3.1199x
20 min

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nakrájíme na nudličky. Svíčkovou podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší nudličky. Ty osolíme a opepříme. Žampiony očistíme, otřeme vlhkou utěrkou a nakrájíme na kousky nebo plátky. Okurky nakrájíme na nudličky.

Na pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme hovězí nudličky a restujeme je spolu s cibulí. Když se maso zatáhne, přidáme žampiony, kapary a okurky a zase vše smažíme. Nakonec směs podlijeme smetanou, promícháme a ihned servírujeme.

Vhodnou přílohou je dušená rýže, hranolky nebo bramborové placky.

user-icon

autor tono2

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Stroganoff ze svíčkové

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z ruské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena