Tradiční řecká a turecká specialita se tentokrát oblékla do mandlového hávu. Upéci chutnou baklavu není navíc nic složitého, když použijete listové těsto.
500 g | listové těsto |
sirup | |
---|---|
2 hrnky | voda |
2 ks | citron |
2 hrnky | cukr krupice |
náplň | |
0.8 hrnku | cukr krupice |
1 lžíce | mletá skořice |
0.3 lžíce | mletý hřebíček |
4 hrnky | mleté mandle |
na potření | |
250 g | rozpuštěné máslo |
autor Sarkak
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.