Střapáče

Pokud máte rádi cukroví z kakaa a kokosu, vřele doporučuji. U nás velmi oblíbené.


4.724x
0

Postup přípravy

Z ingrediencí vypracujeme na vále hladké těsto, kreré necháme asi půl hodiny odpočinout v chladu.

Poté těsto vyválíme přes mikroténový sáček a vykrajujeme různé tvary. Pečeme v předem vyhřáté troubě na plechu, který jsme vyložili pečícím papírem, dokud těsto není ze spodní strany tmavší.

Po vychladnutí vždy dva tvary spojujeme krémem, který jsme si připravili spojením změklého másla, kakaa, žloutku, moučkového cukru a mletých oříšků.

Poté střapáče polijeme čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem.
user-icon

autor Camel


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Střapáče

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Velikonoční recepty