Staročeský hrnec

Slaninou provoněné hovězí maso, ke kterému přidáváme rajčata a chlebové kůrky. S knedlíkem nebo brambory to bude dobrota.


3.0643x
90 min

Postup přípravy

V hrnci rozpustíme nakrájenou slaninu, přidáme sádlo, maso nakrájené na kostky, nakrájenou cibuli a česnek, promícháme a krátce osmahneme. Zasypeme paprikou, zpěníme a podlijeme vodou. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, majoránku a hořčici a uzavřené dusíme doměkka. Pak přidáme pokrájená rajčata a dusíme dokud se nerozpadnou. Ke konci zasypeme chlebem a prohřejeme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Staročeský hrnec

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena