Sremský čevab v kastrolu

Vepřové i skopové maso silně paprikované a doměkka dušené. Původně jugoslávský pokrm, který chutná fantasticky!


2.91108x
75 min

Postup přípravy

Vepřové i skopové maso nakrájíme na kousky, oloupanou cibuli na kolečka, očištěné papriky na nudličky, česnek nasekáme. Vše smícháme, osolíme, opepříme, opaprikujeme, promícháme a necháme 2 hodiny přikryté stát a marinovat.

Pak směs na sremský čevab nasypeme do kastrolu na rozehřátý omastek a za občasného podlévání dusíme pomalu doměkka. Když je maso měkké, podle chuti přisolíme a přidáme nasekanou petrželku.

Sremský čevab v kastrolu ihned podáváme. Vhodnou přílohou je rýže nebo brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sremský čevab v kastrolu

Zpět na recept