Výborná a silná omáčka z hovězího masa, které jsme prošpikovali slaninou a párky. S rýží nebo knedlíčky vám určitě zachutná!
Hodnocení
2.9
/ 5 (1046x)
Doba přípravy
60 min
Ingredience
50 g
slanina
- -
olej
1 ks
cibule
250 ml
smetana
- -
celer
- -
hladká mouka
1 ks
mrkev
- -
petržel
2 ks
párek
- -
pálivá mletá paprika
1 kg
hovězí maso
Postup přípravy
Maso prošpikujeme podélně krájenými párky a slaninou. Lžíci pálivé papriky smícháme s moukou a maso ve směsi obalíme. Na oleji podusíme nakrájenou zeleninu, vložíme maso a stálého podlévání dusíme. Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, zeleninu propasírujeme, přidáme lžíci mouky, zalijeme smetanou a povaříme.