Vaření.czReceptyŠpikovaná vepřová kotleta

Špikovaná vepřová kotleta

K přípravě tohoto pokrmu budeme potřebovat vepřovou kotletu bez kosti vcelku. Maso nakládáme alespoň den předem.


3.152x
35 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a nakrájíme na proužky. Vepřovou kotletu prošpikujeme proužky česneku, mírně osolíme a naložíme do aromatického oleje smíchaného s chilli kořením a pepřem. Dáme do chladu odležet. Cibuli oloupeme a jemně usekáme. Naloženou kotletu nakrájíme na jednotlivé plátky. Troubu předehřejeme na 200°C. Do pekáčku nalijeme olej, ve kterém bylo maso naloženo, rozprostřeme jednotlivé kotletky, posypeme cibulkou, kmínem a dáme péct do trouby. Během pečení přeléváme výpekem. Špikovanou vepřovou kotletu podáváme s dušeným červeným zelím a bramborovým knedlíkem, přelité výpekem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Špikovaná vepřová kotleta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena