Špikovanou hovězí pečeni s houbovou omáčkou podáváme s houskovým knedlíkem.
100 g | slanina |
30 g | máslo |
50 g | cibule |
2 ks | bobkový list |
20 g | hladká mouka |
750 g | hovězí plec |
1 ks | mrkev (větší) |
200 g | nakládané neochucené houby (směs) |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
mleté houbové koření |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena