Španělská zeleninová omáčka

Španělská hustá omáčka ze zeleniny, které se říká sanfyana. Můžete použít i jako přílohu.


3.01107x
45 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
olej
sůl
2 kscibule
4 ksrajče
2 ksfeferonka
120 gžampiony
mletý černý pepř
1 kstykev

Postup přípravy

Rajčata, cibuli, feferonky, malou tykvičku a žampiony očistíme a jemně nakrájíme.

V pánvi rozehřejeme olej a vše orestujeme. Přidáme prolisovaný česnek. Zeleninovou omáčku ochutíme solí a pepřem.

Španělskou zeleninovou omáčku podáváme s masem jako přílohu. Španělská zeleninová omáčka je vhodná k masu, rybám i zelenině.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Španělská zeleninová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena