Španělská česnekajda

Španělská česnečka se liší od té načí asi jen v detailech. V této najdete papriku a rozklepnuté vajíčko.


2.9937x
15 min

Postup přípravy

Připravíme si vývar z kostky bujónu. Než se uvaří, oloupeme si česnek, podélně stroužky rozkrojíme a na oleji je opečeme dozlatova. Vyjmeme ho a necháme stranou. Na olej dáme papriku a velice krátce ji osmahneme, potom ji zalijeme vývarem a přidáme stroužky česneku. Polévku osolíme a opepříme a necháme chvíli vařit. Podáváme ve varných miskách ozdobíme petrželkou a rozklepneme do každého vejce. Misky necháme na chvíli v troubě, aby vajíčko ztuhlo.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Španělská česnekajda

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Španělská