Špagety se sardelovou omáčkou

Špagety, které chutnají i s rybou.


3.087x
30 min

Postup přípravy

Nejdřív dáme vařit špagety v mírně osolené vodě. Hotové špagety scedíme.

V menším kastrůlku rozehřejem máslo, přidáme mouku a připravíme jíšku. Z masového bujónu si připravíme vývar. Pokud vývar nemáme, můžeme použít vodu. Vývar nebo vodu přidáme do připravené jíšky a povaříme.

Mezitím si nasekáme najemno sardele, kapary a petrželku. Tyto ingredience přidáme do provařené jíšky a nakonec ochutíme pepřem.

Do horké sardelové omáčky vmícháme uvařené špagety a podáváme s hlávkovým salátem.

user-icon

autor Jovi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špagety se sardelovou omáčkou

Zpět na recept