V čem spočívá dokonalost italských omáček aneb Proč nevylévat vodu z vařených těstovin?
Voda z vařených těstovin je běžnou surovinou, kterou italští kuchaři používají při vaření. Těstoviny a omáčky jsou díky ní hladké a krémové - obsahuje totiž škrob, který zahušťuje, emulguje a spojuje chutě. Jak vodu z vařených těstovin využít a kam ji přidávat?
Když není čas: 7 receptů na nejrychlejší a nejjednodušší těstoviny
Nemáte čas stát hodiny u plotny, ale přesto chcete jídlo, které chutná skvěle? Nejrychlejší a nejjednodušší těstoviny zachrání každého hladovce. Stačí pár dobrých surovin a během pár minut máte na stole perfektní pokrm. Nevěříte?
Autor:Katarina Škrobáková



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena