Špagety aglio e olio

Recept na tradiční italské špagety.


4.320x
30 min
4×

Postup přípravy

Špagety uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě doměkka. Česnek pokrájíme na tenké plátky a petrželku nasekáme nadrobno. Feferonku zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno.

Na pánvi rozpálíme olej a feferonku na něm orestujeme. Poté přidáme česnek, ale dáváme pozor, aby nezhnědl, protože by zhořkl. Chilli papričku nadrobíme a přidáme na pánev. Špagety promícháme s petrželkou a přímo na pánvi promícháme se směsí.

Špagety aglio e olio ihned podáváme.
user-icon

autor Petí


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špagety aglio e olio

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská