Soljanka po Gruzínsku

Recept na vynikající oběd. Přílohou k hovězímu masu mohou být těstoviny nebo bílé pečivo.


3.666x
60 min
3×

Postup přípravy

Hovězí maso očistíme, nakrájíme na menší kousky. Cibulku a česnek oloupeme Cibulku nakrájíme nadrobno, česnek utřeme. Okurky nakrájíme na kolečka.

Na pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme. Přidáme nakrájenou cibulku, promícháme, zmírníme oheň a zakryjeme pokličkou.

Když maso pustí vlastní šťávu přidáme nakrájené okurky, protlak, stroužek utřeného česneku, osolíme, podlijeme vývarem a vínem a soljanku dusíme doměkka.

Při podávání sypeme soljanku po Gruzínsku usekanou petrželkou. Jako přílohu volíme bílé pečivo nebo těstoviny.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Soljanka po Gruzínsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.