Oloupeme žampiony a nakrájíme společně s pérkem a rajčaty. Tyto tři suroviny podusíme na másle. Směs zalijeme vínem a tekutinu z větší části vyvaříme. Přidáme sůl, dobromysl, pepř a smetanu. Vaříme do zhoustnutí.
Mezitím začneme vařit sójové kuřecí medailonky, které vložíme do vroucí vody s kouskem masového bujónu a 4 lžícemi sójové omáčky. Povaříme 15 až 20 minut doměkka při občasném zamíchání, vyjmeme, lehce vymačkáme tekutinu a necháme vychladnout. Medailonky pak opepříme a zprudka opečeme na oleji. Vložíme do vymaštěné misky. Zeleninovou směs navršíme na medailonky, poklademe plátky eidamu a zapečeme v troubě.
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena