Šneci se slaninou

Recept na rychlou chuťovku třeba k vínu.


3.05x
25 min
1×

Postup přípravy

Listové těsto rozválíme na plát asi 5 mm silný. Plát potřeme kečupem a pak ho
rovnoměrně naklademe plátky anglické slaniny.

Nakonec plát listového těsta srolujeme a prsty stáhneme. Můžeme konec rolky potřít rozšlehaným vejcem, aby se při pečení nerozevřela. Pak ji dáme do lednice vychladnout.

Vychladlou rolku rozkrájíme asi na 12 mm silná kolečka. Vzniklé šneky se slaninou rozložíme na pečící papír a ve středně vyhřáté troubě je pečeme dozlatova.

Upečené šneky se slaninou podáváme teplé i studené. Recept je jednoduchý, rychlý a šneci hezky vypadají.
user-icon

autor Šimansky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šneci se slaninou

Zpět na recept