Šnečci z listového těsta

Výborné jednohubky k vínu, pivu i samotné. Jsou výborné jak teplé, tak i studené.


3.0173x
30 min

Postup přípravy

Listové těsto rozdělíme na 2 díly a každý díl vyválíme na plát. Plechy vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Každý plát posypeme grilovacím kořením. Rozložíme na něj plátky šunky, na které rozložíme plátky sýra. Množství sýra a šunky je podle toho, jak jsou plátky velké. Klást na těsto se má jak šunka tak i sýr těsně vedle sebe, nebo i přes sebe.

Oba pláty samostatně srolujeme jako roládu. Tu pak nakrájíme na 1cm široké plátky a klademe je na připravený plech.

Pečeme v předehřáté troubě než šnečci zrůžoví.
user-icon

autor galaxy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šnečci z listového těsta

Zpět na recept