Salát, příloha i polévka: Skvělé a levné recepty s ředkvičkami, které musíte vyzkoušet
Ředkvičky jsou skvělou zeleninou na chroupání. Ale - představují také perfektní surovinu, ze které můžeme vyčarovat zajímavé pokrmy, které vás navíc nebude stát balík peněz. Vyhrňte si rukávy, jde se do kuchyně!
7 levných jídel, která můžeme uvařit, i když není peněz nazbyt
Vařit levně nutně neznamená snížit z nároků na dobré jídlo. Vždycky platí, že nejlevnější jsou plodiny, které zrovna mají sezónu. Vedle nich ale existuje také řada základních surovin, ze kterých můžeme levně vařit po celý rok, aniž by to strhlo naši peněženku. Mezi ně patří brambory, rýže, luštěniny nebo těstoviny. Z nich připravíme syté a chutné pokrmy bez ohledu na roční období.
Autor:iziburjanec




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena